Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

HIDROPLASTO Botosani firme 5646

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Botosani (Romania) / (alege oras)

FIRMA

HIDROPLASTO srl

BT / Botosani
Ce este Hidroplasto?

Firma care va asigura solutiile, tehnologiile si produsele de ultima ora si cele mai eficiente, atat din domeniul constructiilor, al industriei mobilei, auto si maselor plastice.

Hidroplasto, partenerul dumneavoastra de incredere va sprijina de la proiectare pana la constructia finala.


Cine este Hidroplasto?

Membra a Besagroup, companie germana multinationala cu parteneri in toate colturile lumii. De altfel, Hidroplasto a adoptat si promovat cu success principalele puncte forte ale Besagroup, recunoasterea pe plan mondial a gamei variate de produse, calitate, preturi adaptate pietei din Romania , precum si respectarea termenilor de livrare.

De ce Romania?

Piata din Romania are nevoie de un partener stabil si sigur de aceea Hidroplasto, care furnizeaza servicii de inalta calitate garanteaza pentru constructia dumneavoastra si raspunde cu promptitudine oricarei cereri in maxim 24 ore de la primirea acesteia. De asemenea Supervizarea si Instalarea produselor noastre este asigurata de echipele proprii specializate.

Calitatea produselor noastre este dovedita de numeroasele certificari pe care le detinem precum si de buna colaborare cu arhitectii , proiectantii si constructorii din intreaga lume ( vezi sectiunea Referinte/Parteneri Majori).

Hidroplasto reprezinta riguriozitatea si seriozitatea germana , de aceea punem la dispozitia dumneavoastra in mod GRATUIT: identificarea produsului potrivit proiectului in lucru, documentatia tehnica , detaliile CAD cat si mostrele necesare constructiei .

Si pentru ca lucrurile serioase sunt realizate cu oameni seriosi, pentru sfaturi, sugestii, idei, avem personal calificat care sta la dispozitia dumneavostra, se deplaseaza pe santier, discuta cu proiectantii si/sau constructorul dumneavoastra.Oferim SOLUTIA si GARANTAM pentru ea.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
HIDROPLASTO

REPREZENTANTE FIRMA
HIDROPLASTO

CONTACT FIRMA
HIDROPLASTO

  • Adresa: Str. Pacea nr. 4
  • Telefon: 0231522525
  • Fax: 0231522526
  • Persoana: Larisa Carligeanu
  • Email: larisa.carligeanu@hidroplasto.ro
  • Web: http://www.hidroplasto.ro
 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare